Toate hallux valgus, dacă se poate repara, nu merge sub cuțit?

Mod de Pisa, de pantofi, care sunt utilizate și de tipul de muncă ce se întâmplă, este factorii care determină dezvoltarea juanetes

foto19În juanete, numit punct de vedere tehnic, Hallux valgus, deformare, ceea ce afectează în primul deget de la picior, ceea ce face că, în loc să fie pusă înainte de apleca spre al doilea deget. Această abatere deget de grăsime” este un mănunchi de marginea interioară a piciorului, care se numește „juanete”. Puțini oameni sunt de cotitură la un specialist, până când durerea sau deformare acuzate. În acest articol câteva întrebări despre juanetes, cauzele lor, dacă aceasta este o problemă numai de femei, cum le preveni și, dacă este posibil, să le corecteze, ocolind sistemul de operare.

Toate juanetes și factorii de dezvoltare

În Hallux Valgus poate fi ușoară, moderată sau severă, deși, de obicei, pacientul nu se consulte cu un specialist înainte de a, ceea ce provoacă durerea lor sau deformarea este faptul că. Pe măsură ce deformarea progresează, deplasarea laterală a degetului împiedică de a te echilibra și funcționare a degetelor minori, situație care provoacă alte deformări, de exemplu, aplicarea primelor două degete în „ciocan” sau de „gheara”, schimbarea sistemului de sprijin de greutate corporală și de dezvoltare bataturi.

Dar, de asemenea, că există un motiv care cauzează această deformare a piciorului? În juanete este o consecință a mii de pași într-un anumit fel, înseamnă că vina nu, cum să se miște. În special, este de părere Victor Alfaro, подолог și ceo Podoactiva, „de obicei, picioarele sunt (bag piciorul în interiorul atunci când mersul pe jos), fie de a avea picioarele destul de каво (cu o ușoară curbă) – este o povară excesivă în zona de metatarsal (care face parte din perne pe talon, unde se află un iaz, care combină degetele de la picioare până la oase metatarsales); această suprasarcină și expunerea constantă, susținută de oase fac ca, treptat, crește”. Prin urmare, cel mai des întâlnite la persoanele în vârstă.

Toate juanetes afectează mai mult pe femei, în special, pointe și tocuri înalte

Pe-un picior stau, dacă am putea ști pașii, care da un om, și cum să fie, s-ar putea anticipa apariția sa. În funcție de numărul de pași, și forma, în special, să apară, juanete se va dezvolta mai devreme sau mai târziu. De exemplu, în hol, juanete apărea mult mai devreme, pentru că numărul de lovituri, care va fi mult mai mare, mai mic de ani decât. „Din acest motiv, sportivii, ușor de observat, juanetes la doar 25 de ani. În fapt, dacă nu anduviéramos, nu ar fi juanetes”, explică specialistul.

Un alt factor care condiționează dezvoltarea acestei deformari este un fel de loc de muncă, atunci când el devine în stare sau în continuă mișcare, așa cum se definește poziția pe care o primește o persoană pentru o lungă perioadă de timp, de-a lungul vieții sale creative.

Juanetes și femei, relatii intime

Aceasta este una dintre patologii picioare întrebări frecvente și afectează de sex feminin (pentru fiecare 8-9 femei infectate, există doar o singură persoană cu juanetes) din mai multe motive. „În primul rând, din cauza caracteristici de pantofi: pantofi pointe și, desigur, tocuri inalte”, spune Olson. Dovedit că pantofii din oficiu, care nu respectă morfologia piciorului în lățime sau lungime, nu are un impact negativ asupra sistemului musculo-scheletice, și nu numai, legate de dezvoltarea juanetes. Cu toate acestea, tendințele modei au urmat alte mijloace, în special pe pantofi, concepute pentru ei, și că, în plus, au o mai mare predispoziție la daune.

De exemplu. Cu toc de 10 cm, iar în 90% din greutatea corpului este menținut în zona metatarsal (cu numele de perne de pe talon). La femeile care au o predispoziție la dezvoltarea juanetes, fiecare pas pe care apoi, cu tocuri înalte, ca în cazul în care zece cu toc ok (sau de os primește un număr mai mare de lovituri).

Pe de altă parte, sarcina. „Femeile cu semne de juanetes -partener” la picior stau, cu tendință spre uniformitate în urmele-după sarcină poate observa că au devenit mai clare. Aceasta este și o explicație. Pe de o parte, pentru că o grămadă de osul nu funcționează așa cum trebuie, cu o creștere de elastina (proteina a tesutului conjunctiv, efectul pe care-pentru a oferi flexibilitatea de care este nevoie pentru a purtării și a nașterii), făcându-l mai elastic și moale. Acest tricot este unul dintre responsabile de menținerea poziției corecte a arcului planta. Acest factor, împreună cu creșterea în greutate, care suferă de o femeie gravidă, dar, de asemenea, mutarea centrului de greutate, fac picioarele aplane mai mult”, a comentat expertul.

Cu toate acestea, bărbații au, de asemenea, factori care sporesc probabilitatea de apariție a juanetes: avea picioarele în pronație, mai mult de 70 de ani sau sport.

Da, acest specialist explică faptul că „juanetes nu sunt moștenite. Da, moștenește, ca intra, ca și alte caracteristici fizice. Este moștenit predea la o întâlnire”.

Cum de a trata juanetes fără a merge la cutit?

Pe piață există o mulțime de materiale, cum ar fi inele sau corectoare pentru a trata această deformare. Dar oare sunt ele eficiente? Ce este de fapt pot repara juanetes fără operație? Astfel de întrebări, Victor Alfaro clar: „Nu. Este de os, care este în creștere din cauza foto20mai mici și continuu de lovituri cu piciorul, iar în cazul în care deja a dezvoltat, deja nu, este imposibil de a face, ‘dispar’. Rămâne doar de operație”.

Ciorapi de inele de silicon pentru degete se pot reduce frecarea interdigital și pentru a preveni dezvoltarea de bataturi

Nu uitați că principalul motiv pentru care se dezvoltă, cum de a pune un picior. Prin urmare, nu are sens de a posta aceste produse corectori pe timp de noapte, atunci când el este singur, pentru că juanete nu crește și nu scade. „Cel mai bun, care poate ajuta la reducerea inflamației și a atenua unele structuri tendinosas dar în nici un caz, acest lucru va reduce de zaruri, care a fost creat, și chiar, în unele cazuri, duce la faptul că utilizatorul nu poate dormi din cauza de disconfort”. Ciorapi de inele de silicon, care sunt plasate între primul și al doilea deget, puteți reduce frecarea interdigital și pentru a preveni dezvoltarea de bataturi. Dar nimic, de detalii de specialitate.

Oamenii sunt deschise pentru dezvoltarea lor sau de a lua unele măsuri pentru a le evita? Vestea bună este că…. „În cazul în care mama sau bunica au juanetes, desigur, ar fi putut fi evitate, că nepoata, totul a mers cum nu există, de fapt, ceea ce a fost moștenit, cum să se miște. Nici o fată, nici un copil se naste cu juanete. Cel mai bine este să apeleze la spital, Podiatric, pentru a desfășura activități de cercetare биомеханических în urmă, și de a afla dacă există o tendință spre dezvoltare juanetes pentru a aplica măsurile de prevenire. Acestea se bazează pe îmbunătățirea piciorului de sprijin personalizate pentru modele de distribuție a descărca, de a efectua o mulțime de lucru pentru a extinde capacitatea de a consolida muschii zonei și de educație, de a se comporta în conformitate cu așteptările”, a comentat specialistul. Curente template-uri sunt departe de cei care au fost folosite de ani în urmă: acestea sunt mult mai flexibile, iar scopul său principal-de a distribui în mod corespunzător sarcina și de a controla excesiv de pronație, nu exonereaza muschii de la picioare, ceea ce este absolut necesar. Dacă sunt utilizate modele de ajustare ar trebui să fie întotdeauna este dat cu pantofi corect.

Dar, cum ar trebui să fie pantofi corect? Victor Alfaro avertizează că ar trebui să acorde o atenție la trei întrebări importante: inaltime (cu toc de doi centimetri, greutatea corpului se repartizează 50% dintre toc și zona de sub degete); ceea ce ea, fără un sfat (la apăsarea cu degetele și de a face primul deget se deformează în interior); și sabotul de pantofi (nu este strânsă, așa cum de compresie funcționează la fel ca și efectele și de a face ca oasele juanete să crească). În general, „picioarele adaptat bine”, a spus Hassan.

Pantofi pentru jogging: supinador sau pronador

În ultimii ani, o mulțime de oameni ar putea ieși la jogging, pentru a te menține în formă. Și, ca și în cele mai multe tehnici, a pornit un sector specializat pe haine și accesorii, care sunt caracteristice pentru alergători. Unul dintre ei, și mai important, când trenul cursa de Papuci de casă. Tendința de creștere Papuci pentru „pronadores” sau „supinadores”.

Victor Alfaro atenția că traseul normal ar trebui să înceapă cu partea exterioară toc, si se termina pe deget: absoarbe lovitura. „Vreau să vă spun că marea majoritate a brokerilor ‘culcat’, atunci când acceptă călcâi, apoi „începe să pronar”, pentru a începe în urmă cu primul deget. Nu, de a înțelege, pronație, ca o boală, ci mai degrabă, este un mecanism de tampon de important pentru organismul nostru”, explică specialistul. Atunci când este utilizat pantofi, în care controlul de pronație – excesiv, există pericolul de a anula orice naturală de amortizare a piciorului și afecta articulatiile, genunchii. De multe ori o mulțime de probleme cu genunchii consecințele restricții de amortizare a piciorului, cauzata de supra-controlul pronație. Expertul avertizează că, deși acest tip de pantofi poate cădea promoția juanete, după îndepărtarea acumulatorului intern de zona piciorului, poate dăuna sănătății, genunchi. De aceea este important de a apela la un specialist, pentru că nu există două picioare sunt egale, și există o mulțime de soiuri, în picioare, eu stau și каво.

Dacă juanete deja elaborat, cel mai bine este de a folosi propriul șablon și a învățat să scape de această zonă, dar fără a bloca în prea mișcarea de pronație a piciorului. „Astăzi există o tehnologie care permite scanarea 3D picioarele; a determina, cu ajutorul senzorilor de presiune la fiecare punct de la mersul pe jos; – elaborarea de modele de programe similare cu, care folosește un arhitect pentru proiectare pod; și prezentarea lor cu ajutorul unui robot de mare precizie, care asigură o corecție bună, cu o grosime a peretelui de foarte mici (2-3 mm), care fac ce pot fi folosite fără a fi nevoie de a recurge la încălțăminte ortopedică”, a adăugat Acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *