Cum de a trata și de a preveni apariția hallux valgus?

Toate juanetes apar atunci când degetul mare este comprimat, și de multe ori se abate spre degetul vecin. De-a lungul timpului, această schimbare începe să provoace durere, pentru că osul este deformat și provoacă o umflatura pe partea exterioară a degetului mare de la picior.

foto17Caracteristici

Această pierdere naturală direcția afectează toate oasele piciorului, de obicei, pentru a genera osteoartrita afectează exploatare, precum și de echilibru biomecanice; pentru aceasta corpul se dezvoltă de deformare, care provoacă disconfort și durere.

Cauzele

Această schimbare de picior poate fi ereditară, de obicei, este mai frecventă în rândul femeilor, și afectează utilizarea de pantofi de cleme este foarte îngust sau cu toc înalt.

În orice caz, pantofi nu este definitivă, legate de juanetes, așa cum au fost observate de locuitorii indigene cu acest urât, deși umbla întotdeauna cu picioarele goale.

Există, de asemenea, oameni care-l reprezintă, pe un picior, și nu în altul, folosind, desigur, unul și același tip de pantofi de la ambele extremități.

Simptomele

Simptomele juanetes sunt bataturi sau nevoiți pielea de pe marginea internă a degetului piciorului și apariția de noduli, oasele rotunde pe marginea exterioară a discului.

Se poate detecta cu ochiul liber, din cauza proeminență osoasă și colțul anormale, care ridică un deget, dacă înclina pe deget vecin.

Tratamentul

Pentru a trata ar trebui să monitorizeze cu atenție picioarele și nu de bine, apar primele simptome, și de a folosi pantofi, în general, nu apăsați cu degetele.

O consultare cu un specialist poate duce la utilizarea peliculelor de protecție pentru orice fel de material moale și moale, pentru a reduce durerea și pentru a preveni-le frecati-l de pantofi.

O altă soluție este aplicarea de tampoane interdigitales timp de noapte; acest lucru de mai multe obiecte mici, fabricate din silicon, rigid, care separa degetul mare de la picior la al doilea, și să încerce să recupereze direcția degetelor.

Există, de asemenea, template-uri, care vor compensa proasta distribuție a forțelor de picioare, care deține forța de presiune și echilibrează funcțiile mecanice picioarele.

Câtă durere poate suporta organismul?

Câtă durere poate suporta organismul? – Cât de mult durere poate suporta organismul? – De a provoca durere, Câtă durere poate suporta organismul? – Ce este durerea? Câtă durere poate suporta organismul? – Aduce un mesaj, Cât de mult durere poate suporta organismul? – Durere-ce fel? Câtă durere poate suporta organismul? – Durerea este cel mai frecvent: 1. O durere de cap cât de mult durere poate suporta organismul? – Dureri frecvente de Cât de mult durere poate suporta organismul? – 2. Dureri de spate, Cât de mult durere poate suporta organismul? – 3. Artrita Cât de mult durere poate suporta organismul? – 4. Arsuri, Câtă durere poate suporta organismul? – 5. Herpes Zoster, Câtă durere poate suporta organismul? – 6. Leziuni sportive, Cât de mult durere poate suporta organismul? – 7. Pietre la rinichi și vezica biliară, Cât de mult durere poate suporta organismul? – 8. Cancerul, Cât de mult durere poate suporta organismul? – 9. Dureri musculare, Câtă durere poate suporta organismul? – 10. Dureri de cap si fata, câtă durere poate suporta organismul? – Medicamente pentru durere Câtă durere poate suporta organismul? – Alte opțiuni de tratament, Cât de mult durere poate suporta organismul? – Терапиях de suport pentru durere

SHUTTERSTOCK

Provoca dureri Ce este durerea? Aduce un mesaj, ce rău? Durerea este cel mai frecvent: 1. Dureri de cap de multe ori 2. Dureri de spate 3. Artrita 4. Arsuri 5. Tinea 6. Leziuni sportive 7. Pietre la rinichi și în vezica biliară 8. Cancerul 9. Dureri musculare 10. Durere, craniului și feței Medicamente pentru dureri de Mai multe oportunități pentru a trata metodele de Tratament de suport pentru durere

O durere atât de puternic, ceea ce duce la disperare, din nou, cu condiția de a le opri. Nu are dureri, care sunt legate de procese de corp, și altele, distrug oameni. Destul de ciudat, de asemenea, sunt bune, deoarece acestea lucrează în calitate de notificare. Tur în dureri mai frecvente în țară și de terapie pentru a le depăși.

În general, atunci când deformarea incepatori, adulti, de obicei, recul mai ușor cu ajutorul unui separator și pantofi mai moale.

foto18

– Tinerii-este mai greu, pentru că ei au mai puține ca atenția și picioarele sunt expuse la acțiuni, care mai de care mai solicitate, în special în timpul activităților sportive.

Când aveți nevoie pentru a merge la sala?

Dacă tratamentul nu este eficient, se produce o deformare severă și dureroasă, poate fi aliniat cu degetul și scoateți штранг-presare țesutului osos în sistemul de operare.

Pacientul este sub anestezie locală și se poate întoarce acasă în aceeași zi a operațiunii.

Există o mulțime de metode diferite; unele doar cu participarea a țesuturilor moi, cum ar fi tendoanele și ligamentele, și au o recuperare rapidă între 7 și 10 zile. În alte cazuri, ar trebui să scoateți oasele deformate sau părți un prejudiciu în comun și recuperarea completă poate dura de la una până la cinci luni.

Există tehnici de microchirurgie cu dispozitive care necesită doar o singură incizie de un centimetru, și chirurgul poate ajunge până la utilizarea de șuruburi, sârmă sau plăci de metal, pentru a mentine oasele la loc.

Sfaturi pentru a păstra în minte

  • Folosiți încălțăminte adecvată și să evite, materialul prea tare.
  • Pentru cazuri de întrebări, tratamentul de bază poate scuti dureri de cap.
  • Inmuiati picioarele in apa fierbinte cu sare, gros, foarte bun pentru desinflamar.
  • Patch-uri, trepte, de obicei, pentru a reduce frecarea juanetes de pantofi și de a atenua durerea.
  • Separatoare de interdigitales ajuta pentru a schimba direcția degetelor în timpul nopții.
  • Cum de a alege dreptul de pantofi
  • Pielea-cel mai bun material nu mai respira, piele și se adaptează la picior.
  • Tălpile trebuie să fie puternice și flexibile.
  • Trebuie să fie în interiorul căptușeală pentru a absorbi vibrațiile de pași.
  • Ceapa trebuie să fie susținută.

Kiev, elegante și sexy, dar nu ar trebui să fie utilizate pe parcursul mai multor ore sau de mers pe jos de uscat lungi. Afecteaza degetele de la picioare și poziția corpului.

Ar trebui să fie la îndemână, iar dacă este prea tare, nu trebuie să ne așteptăm că amolden cu timpul.

Cel mai bun timp pentru a cumpara pantofi de seara, când picioarele sunt suficient de dezvoltate. Deci, nu va fi surprize cu pantofi, care apoi va fi prea îngust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *